onsdag

På sjukhuset med maxi för kolla öronen. Va värre denna gång med vätska i båda öronen. Förra gången va det bara i ena. Så vi väntar på en operations tid nu. Det kunde läka av sig själv till dess. Men om de blivit värre nu så är jag tveksam :/ stackars älskling. Tänk å gå med vatten i öronen? Vet ju själv hur jobbigt de är då man duschat och försöker få ut vattnet som fastat. Uscha. Df han ej lärt sig prata. Inte hört som han egentligen ska göra. 

Men så glad och lättad över att detta kommer hjälpa Honom. Kanske börja babbla som bara den efter operationen? Gud så härligt. Kmr han få höra saker på riktigt och förstå mer. Enda jobbiga är då dem ska söva ner honom ta han ifrån mig. Fy. Mamma hjärtat!!!! Men det skulle inte ta lång tid att operera, skönt. 

Efter sjukhuset åkte vi tbx till stan för BVC. Där skulle vi kolla om han utvecklat sitt språk. Vilket han inte gjort. Men förklarade läget ang öronen och operation. Så vi skulle höras efter operationen så skulle vi träffas och se om det blivit bättre :) 




Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo