Söndag

Har ju inte kunnat blogga ifrån mobilen då det bara stängs ner då jag ska börja skriva inlägg,fett irriterande -.- haha. Men ifrån datorn så funka det så tänkte slänga upp lite kort info ifrån veckan ^^, Har ialf jobbat hela veckan så har inte gjort så mkt än jobbat,hämtat barnen , handlat, lagat middag och sen leka sista timmen innan pojkarna ska läggas :D haha. Så veckan har rullat på bra.
 
Men i lördags så åkte vi ut till ramvik för att lämna pojkarna hos pappa o marie över dagen/natten :D Då vi skulle ner till svall på 50 års fest, och ist för att vara nykter å kunna köra hem mot kvällen så hade vi bokat hotell. Såå mysigt. Och lokalen va tvärs över gatan oxå vilket va riktigt nice. Ialf så myste vi på med bad och så innan vi började göra oss redo för middag i lokalen runt 5-6 tiden. Mamma ha gjort super fint och bokat för 95 pers. Liveband , bar med massvis m olika drycker, jätte god mat och trevligt folk. Sanna va bartender och jenny kom även förbi :) Vid 12 tiden gjorde jag o micke kväll och vandrade tillbaka till hotellet :) 
 
Idag söndag. Hämtade tomas pojkarna hos pappa i ramvik. Sussie hämtade upp viggo som skulle få följa med på Bio för första gången :) sååå roligt för han. MAx följde med tomas ner för att hämta upp oss:) Då vi kom tbx till stan stannade vi på subway för lunch, sen hem såmax fick vila:) Sen då han vaknade gick vi ut i solen för lek. Ja och nu är kl 18 och pojkarna ska strax läggas. Dagis och jobb imorgon :)