lördag

Igår fredag så målade och donade vi inne i köket hela dagen / kvällen. Köpte även golv och lite smått, så himla nöjd. Kommer bli så sjukt fint. Ska köpa nya gardiner och helt nya tavlor. Taggad:D ialf mot kvällen fick viggo åka mot faffa sin så vi kunde få klart det sista :) Pussade han hejdå. Dom åkte mot affären och hade köpt massa gott ^^, viggo så glad att få sova med faffa och Freja <3 




Vi blev klar med målningen runt 10 tiden ungefär. Då slog vi på en ny Maria Wern film innan vi hoppade i säng :) Imorse så gav max oss en sovmorgon fram till 9. Fina max. Så bara hoppa upp och fixa frukost. Strålande väder fick vi oxå. Lekte med maxi fram tills han vila. Då målade jag fönstret och dörr öppningen :) Sen kom viggo hem. Älskling åkte ner till svall och hämtade upp bordet m stolarna som va klar. Och oj vad snyggt det blev. Fröjd för Ögat!!! 

Sen till middag så bestämde vi oss för att grilla med svärfar och jocke :) super mysigt. Så vi har busat och lekt ute hela för och eftermiddagen. Till middag blev det grillad oxe till oss stora och korv med bröd efter viggos önskemål ;) Efter vi käkat blev det lek för dem små, svärfar och jocke åkte hemmåt. Älskling donade i källaren och jag målade det sista varvet. La sedan maxi för kvällen, viggo fick lördags godis och slog på Karlsson på taket ;) hua vad längesedan man såg dessa filmer. Hur bra som helst ju?! Ialf nu blir det bara mys resten av kvällen.